O nama

Mi smo „Dendrolog“ – mali tim pejzažnih arhitekata i šumarskih inženjera, okupljen oko ideje da svet, pored nas samih, čine male divne, obične i  neobične biljke. Naše strukovno i životno opredeljenje nas je oblikovalo u ljude koji brinu o biljkama, ali i spašavaju ugrožene i zapuštene biljke. Težimo podizanju svesti o biljnom svetu oko nas na jedan viši nivo kroz konstantno oplemenjivanje zatvorenih i otvorenih životnih prostora i edukaciju okoline o tome kako se treba brinuti o životnoj sredini, a naročito njenom biljnom svetu.

Posedujemo stručna znanja iz oblasti pejzažne arhitekture, hortikulture, šumarstva, navodnjavanja, uređenja otvorenih i zatvorenih prostora, i uzgoja, nege i održavanja biljaka. Dugogodišnji rad u više stručnih, javnih i privatnih kompanija u zemlji i inostranstvu osposobio nas je da adekvatno rešimo svaki problem vezan za biljke i da ponudimo savet ili kompletnu uslugu u navedenim oblastima.

Cilj nam je da svaku veštačku biljku u našem i Vašem okruženju zamenimo pravom, živom biljkom koja proizvodi kiseonik koji nam je svima osnovna životna potreba. Cena plastične i prirodne biljke gotovo da se i ne razlikuju, dok je plastična biljka bezvredna za razliku od prirodne. Ukoliko Vam ovo nije dovoljan razlog da sledeći put ne kupite „fejku“ – niste na pravoj adresi, ali potrudićemo se da dopremo i do vas.

Svaki odgovor prirode na čovekov nemar je katastrofalan, a neretko i fatalan po čoveka. Hajde zajedno da se pobrinemo da priroda ne preuzme stvari u svoje ruke, jer kada se to desi biće kasno.

I ne zaboravite:dendrolog footer logo

Ljudi je previše – biljaka je premalo!

Pozdravljamo Vas i pozivamo da nas kontaktirate ukoliko možemo da Vam pomognemo na bilo koji način.

Vaši doktori za biljke – Dendrolog doo