O nama

Mi smo „Dendrolog“ – mali tim pejzažnih arhitekata i šumarskih inženjera, okupljen oko ideje da svet, pored nas samih, čine male divne, obične i  neobične biljke. Naše strukovno i životno opredeljenje nas je oblikovalo u ljude koji brinu o biljkama, ali i spašavaju ugrožene i zapuštene biljke. Težimo podizanju svesti o biljnom svetu oko nas na jedan viši nivo kroz konstantno oplemenjivanje zatvorenih i otvorenih životnih prostora i edukaciju okoline o tome kako se treba brinuti o životnoj sredini, a naročito njenom biljnom svetu.

Posedujemo stručna znanja iz oblasti pejzažne arhitekture, hortikulture, šumarstva, navodnjavanja, uređenja otvorenih i zatvorenih prostora, i uzgoja, nege i održavanja biljaka. Dugogodišnji rad u više stručnih, javnih i privatnih kompanija u zemlji i inostranstvu osposobio nas je da adekvatno rešimo svaki problem vezan za biljke i da ponudimo savet ili kompletnu uslugu u navedenim oblastima.

Cilj nam je da zajedno sa vama svaki vaš prostor ulepšamo i oplemenimo onako kako se to Vama najviše sviđa. Bilo da je to u zen stilu, minimalističkom uređenju ili bašti i domu prepunom živopisnog cveća, potrudićemo se da zajedno stvorimo mesto na kom ćete uživati.

Pozdravljamo Vas i pozivamo da nas kontaktirate ukoliko možemo da Vam pomognemo na bilo koji način.

Vaši doktori za biljke – Dendrolog doo